Maatalousrakentaminen 

Monipuoliset maatalousrakentamisen palvelut Etelä-Pohjanmaalla 

Rakennus Ojaluomalta saat uudisrakennukset ja saneeraukset maatalouteen ja muuhun yritystoimintaan rivakasti. Meillä on vahvaa, monipuolista osaamista maatalousrakentamisen saralla, ja kokemuksemme avulla saat tarvitsemasi rakennukset täsmälleen tilasi tarpeisiin mitoitettuna. Tarjoamme kokonaisvaltaiset avaimet käteen -ratkaisut, tai vaihtoehtoisesti hoidamme rakennusprojektista myös jonkin tarvittavan osion. Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella. 

Rakennamme muun muassa:

  • eläinsuojat
    • navetat, broileritilat ja muut kanalat, sikalat, tallit 
  • konesuojat
  • hallit ja muut varastorakennukset
  • betonivalut ja pystytykset siiloihin ja muihin rakennelmiin

Ota yhteyttä

Betonityöt ulko- ja sisätiloihin: pohjavalut ja betonilattiat

Betonivalutyöt kuuluvat suurimpaan osaan kohteistamme niin maatalouden kuin muun rakentamisenkin osalta. Erityisosaamista meille on kertynyt lattia- ja muista pohjavaluista sekä ulko- että sisätiloihin. 

Kotieläinsuojien, hallien ja varastorakennusten lattia on usein betonia syystä. Betonilattia eristää lämpöä, on helppo puhdistaa ja kestää esimerkiksi eläin- ja konesuojiessa aiheutuvaa kovaa rasitusta. Erityisesti eläinten kohdalla vaatimukset lattialle ovat hyvin tarkat, ja onkin tärkeää, että rakentaja tietää mitä tekee. Valitsemalla asiantuntijan varmistut standardit ylittävästä työnjäljestä. 

Betonilattia on kuitenkin yhä kysytympi myös sisustusratkaisuna, osin samoista syistä kuin niin sanoitussa tuotantotiloissakin. Pitkäikäinen, helppohoitoinen betonilattia saa erilaisilla sirotteilla tyylikkään silauksen pintaansa. Toimii muuten erityisen hyvin lapsi- ja lemmikkitalouksissa! Meiltä saat myös betonilattiat kotiin: lue lisää huoneistoremonteista

Soita meille

Rakennusalan ammattilainen palveluksessasi

044 293 2615

 

Jätä yhteydenottopyyntö