Uudisrakentaminen – Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa

Kaikki uudisrakentamisen palvelut ammattitaidolla

Haaveissa oma punainen tupa tai isompi lukaali? Olipa suunniteltu kohde sitten rivitalo, kesämökki tai vaikka varastohalli, käänny puoleemme! Rakennus Ojaluoma palvelee kaikissa uudisrakentamisen projekteissa Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Rakennamme sekä yksityis- että yrityskohteita vaivattomasti avaimet käteen -pakettina tai tarvittaessa myös osittain.  

Uudisrakennusprojektin ulkoistaminen ammattilaiselle on varmaa ja vaivatonta. Hoidamme koko prosessin lupa-asioissa neuvonnasta avaimien ojentamiseen asti. 

Kaikista rakennusprojekteista kannattaa kysyä meiltä

Ota yhteyttä

Valitse meidät kumppaniksi uudiskohteeseesi

1. Hyvä kommunikaatio on kaiken alku. Kun viestintä toimii, koko homma toimii. Pidämme sinut ajan tasalla prosessista ja voit aina olla meihin yhteydessä mieltäsi askarruttavissa asioissa. Perustamme yleensä viestintäryhmän sinun ja koko tiimin kesken, jotta kaikki pysyvät ajan tasalla ja soittelu yksitellen henkilöltä toiselle jää minimiin. 

2. Vaivaton prosessi. Haluamme tehdä uudisrakennusprojektista sinulle kauttaaltaan mahdollisimman helpon. Olemme tukenasi koko matkan ajan, ja ammattilaistiimimme toimii suunnitelmien ja sovitun aikataulun mukaan. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla uudiskohteen kaikki työt hoituvat vaivattomasti. 

3. Ensiluokkainen työnjälki. Tärkeimpänä kaikista on laatu: Teemme työmme niin, että voimme olla siitä ylpeitä. Kun valitset meidät rakentamaan uudiskohteesi, voit luottaa siihen, että työt sujuvat sovitusti ja työnjälki on laadukasta. 

Soita meille

Rakennusalan ammattilainen palveluksessasi

044 293 2615

 

Jätä yhteydenottopyyntö